Camianın büyük önem verdiği ve merakla beklediği müsabaka için her yönde hazırlıklar başlamış durumda. teknik heyet takımına kısa bir izin verip yarından itibaren kolları sıvayacak, taktik antrenmanlar için provalar hafta onundan önce basına ve taraftarlara kapatılacak. Futbolcuların moral ve motivasyonunu yükseltmek için yönetim de elinden geleni yapacak. Hafta içinde takıma birikmiş alacaklarının bir bölümünün ödenmesi planlanıyor.

Fenerbahçe mücadelesine özel bir prim de gündemde. Bu arada Başkan Sadri Şener ve kurmayları Sezonun en önemli maçlarından biri olan hafta sonunda sınav için Trabzon’a erken gidecek. Basına ve taraftarlara kapatılacak çalışmalara yönetimin tam kadro gitmesi ve desteğini gözler önüne sermesi bekleniyor. Biletler bugün satışta Taraftarlar da Fenerbahçe maçı için geri sayıma geçmiş durumda.

Yönetim yoğun ilgiyi göz önünde tutarak biletleri bugünden itibaren satışa çıkarıyor. Fiyatlar 30 ile 200 TL arasında değişecek. Bordo- Mavili taraftar grupları Fenerbahçe karşılaşmasından önce bir araya gelecek ve yapılacak organizasyonlar üzerine fikir alışverişinde bulunacak. Avni Aker’in pazar akşamı şölen yerine dönmesi bekleniyor.