Son dönemlerin en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Olcan’ın yakın çevresine, “Günah keçisi ilan ediliyorum. Üzerimde büyük bir baskı var” diyerek dert yandığı öğrenildi.

Trabzonspor’da ortaya koyduğu performansla son dönemlerde sıkça eleştirilen Olcan Adın, yakın çevresine dert yandı. Son derece iyi niyetle mücadele ettiğini ancak kendisinin günah keçisi ilan edildiğini belirten Olcan’ın, “Her maçta takımın en çok koşanları arasında yer alıyorum. Bu kadar gayretime rağmen her zaman günah keçisi ilan ediliyorum. Evet, gol kaçırıyorum. Üzerimde bir şanssızlık var ama bu şanssızlığı bir kıracağım pir kıracağım” dediği öğrenildi.

‘BU KADAR İLGİ GÖRMEDİM’

Olcan, Trabzon şehrinde, hiç olmadığı kadar üzerinde baskı hissettiğini ifade ederek, ‘Burada, hiçbir yerde görmediğim kadar futbola ilgi var. Bu da ister istemez üzerinizde baskı oluşturuyor.’ ifadelerini kullandı.

BURSASPOR İLE 73. RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor, 28 Ekim Pazar günü yapacakları maç ile birlikte ligde 73. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 72 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 38-8 üstünlüğü bulunuyor. 26 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu karşılaşmalarda 107 gol atarken kalesinde 48 gol gördü.

KAYNAK: AMK