Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, futbolcularının son 4 haftada rehavete kapılmamaları için büyük uğraş veriyor. 

Spor Toto Süper Lig'de dördüncü sırada bulunan ve bu yıl da Avrupa biletini cebine koymak isteyen Trabzonspor'da Teknik Sorumlu Hami Mandıralı'nın futbolcularıyla yaptığı özel toplantılarda rakiplerin puan kaybı yaşaması halinde bu hedefin değişebileceğini söylediği öğrenildi. 

Kalan 4 haftalık periyotta takımının rehavete kapılmaması için onları diri tutmaya çalışan Mandıralı antrenmanlardaki çalışmalara katılarak oyuncularıyla yakın temasa geçiyor. 

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Özer'in hızla iyileştiği gelecek hafta deplasmanda oynanacak olan Bursaspor maçına kendini hazırladığı ifade edildi. 

Bu sezon ligde ve Avrupa Kupalarında attığı gollerle takımı sırtlayan ve kariyerinin en golcü sezonunu yaşayan Henrique'nin performansı dikkatlerden kaçmıyor. Önceki sezonlardaki performansının çok üstünde bir istatistikle mücadele eden Brezilyalı oyuncu da artık Trabzon'a ve Trabzonspor'a uyum sağladığını belirterek gelecek sezon çok daha iyi bir Henrique izlettireceğinin mesajını verdi. 

Cumartesi akşamı Gaziantepspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Taktik ağırlıklı gerçekleşen antrenmanda cezası biten Aykut savunmadaki görevine döndü. Portekiz'den dönen Bosingwa ise takımla birlikte antrenmana katıldı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasına uzak kalan Sol Bamba da antrenmanda yer aldı.