61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor Kasımpaşa maçı hazırlıklarına bütün yaptığı idman ile devam etti. Bordo-mavililerin Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yaptığı idmana Trabzonsporun Brezilyalı futbolcusu Henripue katılmadı. Henripue bin yeni çocuğu olduğu hemde hafif sakatlığı bulunduğundan ülkesine gittiği öğrenildi. Oyuncunun Kasımpaşa maçında yer almayacağı öğrenildi.

Henrique'nin uğurlu bebeği
Cuma günü ülkesinde bir erkek bebeği dünyaya gelen Henrique, Sivasspor maçında coştu. 12 haftalık gol orucunu bitiren ve 2 de asist yapan Henrique, bordo-mavili formayla ligdeki en etkili performanslarından birini sergiledi. Mutlu haberle patlama yapan Brezilyalı futbolcu, bebeğini görmek için izinli olarak ülkesine gitti

Sezona müthiş başlayan, ligde ve Avrupa'da attığı gollerle takımını sırtlayan Paulo Henrique, uzun süredir ağları sarsamıyordu.

 Bu nedenle zaman zaman Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yuhalanan ve morali alt üst olan Brezilyalı futbolcu gol orucunu Sivas’ta sonlandırdı. 

Takımının 3. golünü atan, Olcan ve Özer’e de asist yapan Henrique bu performansıyla rahat bir nefes aldı.

24 yaşındaki forvet takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde, “Bir forvet ne kadar iyi oynasa da attığı gollerle değerlendiriliyor. Üzerimde büyük bir baskı vardı, bunu kırdığım için çok mutluyum” diyerek ne kadar rahatladığını dile getirdi.