Resmi açıklamanın yayınlanmasından sonra bir anda Trabzonspor kulisleri hareketlendi. Bazı eski yöneticiler bu tür ağır bir ifadenin kullanılmaması gerektiğini belirtirken bazı eski yöneticiler de Onursal Başkan’ın Radyospor’da ki açıklamalarının da ağır olduğu yönünde açıklamalar yapıyor.

GÖZLER DİSİPLİN KURULUNDA

Trabzonspor Disiplin Kurulu başkanı Rüştü Araz hem onursal başkanın hem de yönetimin onursal Başkana verdiği cevap hakkında geniş bir bilgisi olmadığını disiplin kurulunun kendiliğinden harekete geçemeyeceğini belirtirken bu konuda disiplin suçu işlendiğine dair bir başvurunun yönetimden gelmesi gerektiğini hatırlatarak, “Biz de tüzükteki yetkilerimiz çerçevesinde görev yaparız” dedi

DİVAN BAŞKANI NE DEDİ?

Öte yandan Divan Başkanı Ali Özbak da Trabzonspor’un gündemine düşen resmi açıklama ile ilgili olarak şunları söyledi;

“Sayın onursal başkanın yaptığı açıklamalar yersizdi. Yönetim kurulunun yaptığı açıklamadan haberim yok. İncelemedim incelerin gerekirse bunu da yorumlarım. Bu arada ortadaki kırgınlık ya da yanlış anlaşılmalar için de gerekirse divan başkanlık kurulunu toplarım divan genel kurulunu da toplar nasıl hareket edilmesi gerektiği yönünde istişare edeniz. Unutmayalım Trabzonspor için herkes değerdir.

TRABZONSPOR’A İLİŞKİM KİŞİLERLE ALAKALI DEĞİL

Bu arada Onursal başkanın medya kuruluşunda görev yapan ve Trabzonspor Sicil Kurulu üyesi olan Osman Çavuşoğlu’nun yönetimin onursal başkana sert cevabı nedeni ile sicil kurulu üyeliğinden istifa edebileceğine dair bilgiler de geliyor. Çavuşoğlu bu iddiaları 61saat.com’a yalanladı. Çavuşoğlu konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı;

"Ben Trabzonspor’a hizmet ediyorum. Kişilere değil. 20 yıldır bu görevi yapıyorum. Ne Sadri Şener’e ne de Nevzat Şakar’a hizmet ediyorum. Benim Trabzonsporla ilişkim kişilerle ilişki değildir. Trabzonspor’daki görevim de TVem’de ki görevim de devam ediyor"