Trabzonspor bu yıl stoperde yaşadığı sorunu, önümüzdeki yıl yaşamamak için düğmeye bastı. Bordo-Mavililerde Asbaşkan Nevzat Şakar ile Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı transfer zirvesinde bir çok isim masaya yatırılırken ilk hedefte belirlendi. Zirvede Toulouse’nin Tunuslu yıldızı Aymen için şartların sonuna kadar zorlanmasında fikir birliğine varıldı. Toulouse’de harikalar yaratan Aymen için 7-8 milyon EURO’luk isteğini, 6 milyon EURO indirdiği belirtildi.

TOULOUSE İLK 5’E GİRERSE

Bordo-Mavililer, buna karşın Umut Bulut’un transferinden gelecek ‘Toulouse ilk 5’e girerse 500 bin EURO daha ödenecek’ madde ile birlikte toplam 4 milyon EURO teklif etti. İzleme komitesinin ‘alınırsa uzun yıllar Trabzon savunmada sıkıntı yaşamaz’ raporu verdiği Aymen Abdennour için sonuna kadar girişimlerini sürdürecek olan Bordo-Mavililer, Fransız ekibini ikna edemezse B planını devreye sokacak.

SONUÇ ALINMAZ İSE…

Bordo-Mavililer, Abdennour’dan istediği sonucu alamazsa, Basel’den ayrılan David Abraham, Anderlecht’in yıldızı Ronald Juhasz, L.City’de forma giyen Zokora’nın vatandaşı Sol Bamba ile temasa geçeceği belirtildi. Valencia’dan Ricardo Costa ve Malaga’dan Arjantinli Joris Mathijsen’i de yedek listede tuttuğu belirtildi. Trabzonspor, yabancı transferinde acele etmeden bu ay içerisinde kaliteli bir ismi kadrosuna katmayı düşünüyor.