61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor, transfer harekatına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-Mavililer Karabükspor ile İshak için  2 oyuncu ve artı para konusunda anlaşmaya vardı. 

 Bu oyuncuların ise Trabzonspor’da kampa götürülmeyen Aykut Akgün ile kampa katılan Soner Aydoğdu olduğu öğrenildi. Karabükspor bu iki oyuncuyla görüşmelere başlarken Trabzonspor’da kamp kadrosuna giremeyen Aykut Akgün ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Bu oyuncunun Karabükspor’a transferi bir anlamda kesinleşirken Soner’de ise sıkıntı yaşandığı bildirildi.
Soner’in, Karabükspor’dan, Trabzonspor’dan aldığı ücreti istemesi nedeniyle bu transferin çıkmaza girdiği ifade edildi. Trabzonspor ile 2016/2017 futbol sezonuna kadar anlaşması bulunan futbolcunun bordo-mavililerden yıllık 1 milyon dolar civarında ücret aldığı kaydediliyor.
Soner’in Trabzonspor’a transferinde o dönem “profesyonel futbolcu Soner Aydoğdu'nun bordo-mavili kulübe transferi konusunda 5 yıllık (2016-2017 futbol sezonuna kadar) anlaşma sağlandığı belirtildi.
Açıklamada, anlaşmaya göre futbolcuya toplamda 5 milyon 350 bin dolar garanti ücret ile ilk sezon için 9 bin dolar maç başı ücret verileceği kaydedildi” şeklinde haberler yapılmıştı.