61SAAT SPOR SERVİSİ : Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Liginde karşılaşacağı Legia maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda dikkat çeken ifadeleri tartışma konusu yarattı.
Özellikle Constant ile yaşadığı ileri sürülen kavgayla ilgili sert ifadeler kullanan deneyimli teknik adam kesin bir dille yalanlarken olayın soyunma odasında gerçekleştiğini de kaydetti.
Bordo-Mavililerde ispiyoncuların bulunduğuna dikkat çeken Vahid Halilhodzic, “. Trabzonspor’un içinde etrafında o kadar ispiyoncu var ki…” diyerek bu iddiasını özellikle vurguladı.
Dünyanın hiçbir kulübünde hiçbir şeyin gizli tutulamayacağını ifade eden Vahid Halilhodzic, “Kulübün içerisinde neler olduğundan her şey den çok haberdar olduğunuzu biliyorum. Dünyanın her kulübünde hiçbir şeyi gizli tutamazsınız. Real Madrid, Barcelona olsun öyle bir an geliyor ki her şey patlak veriyor. Siz de mesleğinizi yapıyorsunuz. Biliyorum ki yöneticiler arasında, oyuncular, hocalar arasında sizin de arkadaşınız var. Benim sevmediğim şey; Soyunma odası.. Soyunma odasında oyuncuyla hocalar arasında orada değişik hararetli sohbet olur. Orada ki kendi ailenizin içinde ki soyunma odasında ki özel görüşmemiz medyaya sızması hoş bir şey değil. Hoşlanmadığım bir şey daha oklar bana dönük olduğu için benim üzerimde yapılan yalan haberler. Eleştirilebilirim orada sorun yok yalanlarla eleştirilmem kabul değil. Durumun özeti bu. Kısaca soyunma odanızda kendi gizli bölümlerinizde ki özel sohbetlerinizi özel yaşadığınız anları dışarıya yansıtan insanlardan hoşlanmıyorum” dedi.