Lig yarışında UEFA Avrupa ligine katılma hesapları yapan Trabzonspor’da Teknik direktör Ersun Yanal gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Yanal’ın yeni bir kadro oluşturma isteğine yönetimin vereceği cevap merakla bekleniyor. Sezon başında 22 devre arasında 4 olmak üzere toplam 26 yeni oyuncu alan Trabzonspor Kulübünün 10 futbolcu daha gönderip yenilerini alma planının ekonomik boyutu değerlendirilecek.

İşte Üzeri Çizilen İsimler

Kongrenin geciktirilmesi halinde yeni sezonla ilgili transfer kararlarını Hacıosmanoğlu verecek ve Bordo-Mavili takımda gideceklerle gelecekler şekillenecek. Ersun Yanal elindeki 29 kişilik oyuncu listesinde 9 futbolcunun üzerini çizdi bir oyuncunun karşısına ise soru işareti koydu. Yanal, özellikle savunma, ön libero ve kontrataklarda kullanabileceği çok süratli bir ismi yönetime şart koşacak.
 
Yanal, Kasımpaşa’dan opsiyonlu olarak alınan ve 1.5000.00 Euro ödenmesi halinde bonservisi alınacak olan Özer Hurmacı konusunda kararını sezon sonunda verecek. Trabzonspor’un tecrübeli hocası yabancılardan Constant, Belkalem, Waris ve Yatabare’nin üzerini çizdi. Yerli isimlerden ise Fatih Atik, Ferhat Yazgan, Fatih Öztürk, İshak Doğan ve Soner Aydoğdu isimlerinin karşısına eksi notu koydu.

Kaynak: TAKA