Trabzonsporda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde çaklantılar hiç bitmiyor. Öze dönüş vaadiyle çıkılan yolda milyonlar harcanarak yapılan transferlerin başarı sağlayamaması bir yana kulübün içine girdiği borç batağı gelecek adına camiayı düşündürüyor. Sürekli skandallarla ve yaşanan sorunlarla gündeme gelen Hacıosmanoğlu yönetimi ile ilgili ise ilginç bir iddia daha ortaya atıldı.

Karadenizin Sesi Gazetesinin haberine göre;
Yaşanan başarısızlık karşısında yönetim içinde fikir ayrılıkları olduğu gibi yöneticiler arasında da ciddi tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Bu tartışmaların önemli sorunlara yol açtığı dile getirildi. Başkan Hacıosmanoğlu'na yakın yöneticiler ile kongre isteyen yöneticilerin arasında soğuk savaş yaşandığı belirlendi. Abdi Serdar Üstünsalih, Köksal Güney ve Murat Türköz gibi isimlerin kulübün daha zor günler yaşamaması için kongre istedikleri ifade edildi.

Bu isimlerin Başkan Hacıosmanoğlu'na baskı yaptığı ve gerekirse istifa edeceklerini söyledikleri dile getirildi. Bu rağmen Başkan Hacıosmanoğlu'nun bu isimleri ikna etmek her yolu denediği bilgisine ulaşıldı. Murat Türköz'ün kongreye gidilmesi konusunda Asbaşkan Ali Kemal Başaran'a da telkinlerde bulunduğu dile getirildi. Başkan'a yakın isimlerin ise kesinlikle kongre istemediği ifade edildi. 

Kaynak: Karadenizin Sesi Gazetesi