61SAAT SPOR SERVİSİ- Hasan Tüncel-

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılması ve ardından Shota ile anlaşılması sonrasında bordo-mavililerde bir çok oyuncu kamp kadrosuna dahil edilmişti. Geçen sene transfer edilip farklı takımlara gönderilen Serdar Gürler, Gökhan Karadeniz ile kadro dışı bırakılan Constant ve Mustafa Yumlu gibi isimlerin dahil edildiği kamp kadrosuna 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a katılan oyuncuların davet edilmemesi ise dikkat çekti. 
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor başkanlığına seçildiği dönemde Teknik Direktör Mustafa Akçay ile birlikte 1461 Trabzon'dan A takıma dahil edilen ve bu seneyi farklı takımlarda kiralık olarak geçiren Caner Osmanpaşa, Gökhan Alsan, Abdulkadir Özdemir kadroya dahil edilmemesi ise şaşkınlık yarattı.  Bu oyuncular haricinde yine Trabzonspor'un kadrosunda bulunan Göksu Alsan ve Batuhan Artarslan'da kamp kadrosuna dahil edilmedi. 
Bu oyuncuların durumu henüz netlik kazanmazken kendilerine bir idman programı da verilmediği kaydediliyor. 
Ancak Trabzonspor'da faturanın çıktığı bu 4 oyucunun yine teklif gelmesi halinde farklı takımlara kiralanacağı veya satılacağı Batuhan'ın ise geçen sene olduğu gibi 1461 Trabzon'a kiralık olarak gönderileceği kaydediliyor. 
Hatırlanacağı üzere 1461 Trabzon'un Mustafa Akçay ile büyük çıkış yakaladığı Türkiye Kupasında Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yendiği dönemde bu oyuncular için çok sayıda teklif gelmiş ancak Trabzonspor kendi kadrosunda düşündüğü için bu oyuncuları satmamıştı.