Devre arasına kısa bir süre kala Trabzonspor'da da transfer hareketliliği başladı. Bir süredir hem gidecek oyuncuları hem de ihtiyaçları belirlemeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş'in İstanbul'a yapılacak seyahatte Başkan Sadri Şener ile bir araya geleceği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta sonunda Trabzon'da da kısa bir durum değerlendirmesi yapan Bordo-Mavililer'in kurmayları, bu kez net kararlar için masaya oturacak.
Yönetim kanadı transfer teklifi gelen oyuncuları Şenol Güneş ile paylaşacak, deneyimli çalıştırıcı da gitmesini istediği futbolcuları açıklayıp, takviye beklentisini aktaracak.
Henrique, Vittek, Cech, Volkan Şen, Barış Özbek gibi futbolcuların gözden çıkarıldığı Karadeniz temsilcisinde bu listeye yeni isimlerin eklenmesi de ihtimal dahilinde. Kadro şişkinliğini ortadan kaldırıp ideal sayıya ulaşmak isteyen Şenol Güneş'in yeni yabancı transferine karşı olduğu, ancak genç Türk oyunculara kapı açtığı biliniyor.
Bu noktada uzun süredir hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalar yapan kulüp menajeri Giray Bulak'ın raporu da belirleyici olacak. Bulak'ın da İstanbul'da yapılacak kritik toplantıda hazır bulunacağı edinilen bilgiler arasında.