Trabzonspor önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı. Tansfer listesinde çok önemli isimler bulunuyor.

OZAN TUFAN (BURSASPOR)

Ozan Tufan, Trabzonspor'un ara devrede kadrosuna katmayı çok istediği isimlerdendi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ozan Tufan sevdası bitmiş değil. Avrupa'dan da talipleri bulunan genç oyuncu bordo mavililerin listesinin başında yer alan oyunculardan. Ozan, ligde 27 maçta 3 gol atarken 6 da asist yaptı.Trabzonspor'da dahil bir çok Avrupa kulübünün transfer listesinde bulunduğu kaydedilen Ozan Tufan'ın transferi bir hayli zor görünüyor. Trabzonspor, ara transfer döneminde bu oyuncu için en iyi teklifi yapan takım olmasına rağmen Bursaspor satmamıştı. Bu oyuncunun transferi ciddi anlamda çok zor...

BARIŞ BAŞDAŞ (KASIMPAŞA)
Adem Büyük'ün de takım arkadaşı olan Barış Başdaş da savunmaya taze kan olarak düşünülen isimler arasında. Sözleşmesi gelecek yıl bitecek olan Barış, saha içi mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor. Başarılı stoper bu sezon 19 karşılaşmada görev aldı.
Barış, hem stoper hem de sağ bek mekvilerinde görev alıyor.

ŞENER ÖZBAYRAKLI (BURSASPOR)

Bursaspor'daki performansıyla görev yaptığı sağ bek pozisyonunda komple bir oyuncu görüntüsü veren Şener, sadece Trabzonspor değil diğer büyüklerin de gözünü kamaştırıyor. Bu sezon 26 karşılaşmada şans bulan genç oyuncu 4 asist yaptı. Şener'in sözleşmesi seneye bitiyor
Sağ bek mevkiinde görev alıyor. Trabzonspor, bu oyuncu için ara transfer döneminde de teklif yapmış ancak Bursaspor kabul etmemişti. Bordo-Mavililerin yeniden teklif yapacağı kaydediliyor.

ADEM BÜYÜK (KASIMPAŞA)
Kasımpaşa formasıyla gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Adem Büyük, bu sezon oynadığı 23 maçta 7 gol kaydetti. 2018 yılına dek sözleşmesi bulunan tecrübeli golcü listenin önemli isimlerinden.

MUHAMMET DEMİR (GAZİANTEPSPOR)
Bordo mavililer sezon başı da Muhammet Demir için Gaziantepspor'la görüşmüş ancak bonserviste anlaşamamıştı. 23 karşılaşmada rakip filelere 9 gol gönderen genç forvetin kulübüyle olan sözleşmesi 2017 yılında bitecek. Trabzonspor, sezon sonu Muhammet için görüşmeleri sıklaştıracak.

 BİLAL KISA (AKHİSAR BELEDİYESPOR)B
Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına geçmesi sonrası adı sık sık Galatasaray'la anılsa da Bilal için Trabzonspor da istekli. Akhisar Belediyespor'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli oyuncu bu yıl 26 maçta 6 gol atarken 7 asist yaptı.
Bilal, Trabzonspor'un en fazla sıkıntı yaşadığı bölgelerden ön libero mevkiinde görev alıyor

GÜRAY VURAL (AKHİSAR BELEDİYESPOR)
Akhisar Belediyespor'da Bilal Kısa gibi performansıyla Fatih Terim'in de dikkatini çekerek A Milli Takım'da da boy gösteren Güray Vural, tam bir istikrar abidesi. Başarılı oyuncu bu yıl 26 maçta 3 gol 3 asistlik performans sergiledi. Güray'ın da sözleşmesi Bilal gibi sezon sonu bitiyor.
Güray, Trabzonspor'un en fazla sorun yaşadığı sol bek mevkiinde de görev alabiliyor.