61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’un sezon başında Werder Bremen’den transfer ettiği ve kısa sürede ortaya koyduğu performans ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Mehmet Ekici ile bordo-mavililerin kurmayları sözleşme uzatmayı düşünüyor.

Mehmet’in sözleşmesinde serbest kalma ile ilgili her hangi bir madde bulunmadığını kaydeden Bordo-Mavililerin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Mehmet çok karakterli bir oyuncu. Trabzon’u benimsedi Trabzon’da onu benimsedi. Kolay kolay Avrupa’dan büyük bir takım istemedikten sonra bir yere gitmesi söz konusu değil.” Dedi.

Mehmet’in karakteri düzgün bir insan olduğunu da kaydeden Başkan Hacıosmanoğlu, “Oyuncunun karakterine önem veriyorum. Bizim oyuncu kadromuz son yıllarda ki en karakterli oyunculardan kurulu. Mehmet’te onlardan biri. Disiplinini hiçbir zaman elden bırakmıyor. Her maç aynı güzellikte oynamak istiyor. Allah’a şükrediyorum öyle bir oyuncuyu 1,5 milyon gibi bonservisle almamız Trabzonspor için kazanç. Sözleşmesinde hiçbir madde yok. Özel madde yok. Güveniyoruz. Hatta sözleşmesinin günü gelmeden uzatıp uzun yıllar burada oynayabilir.  2,5 senemiz var. Trabzonspor’dan ayrılıp bir yere gideceğini düşünmüyorum. O yapıda değil” dedi.