61SAAT SPOR SERVİSİ-  HASAN TÜNCEL -

Trabzonpor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya ekibi Rabotnicki takımına konuk oldu. Trabzonspor ilk maçta 23. dakikada Ilijoski'nin golüyle Makedon rakibine 1-0 yenildi.

Bordo-Mavililerde Süleyman Hurma ile Trabzonspor kaptanı Onur, arasında yaşanan kriz sonrasında hatırlanacağı üzere Trabzonsporlu 5 isim Onur'a destek vererek fotoğraflarını paylaşmıştı.  Erkan Zengin, Serdar Gürler, Uğur Demirok, İbrahim Demir ve Aytaç Kara, Onur'un fotoğrafını paylaşarak oyuncuya destek olurken bu futbolculara her hangi bir yaptırım olup olmayacağı da merak konusuydu. 
5 isim arasında daha önceden Serdar Gürler ile yolların ayrıldığı açıklanmasıyla bu oyuncu bu isimlerden ayrı tutulurken diğer oyuncular da ilk 11'e giremedi. 
2. ön eleme maçında Differdange maçında ilk 11'de forma giyen Uğur bu maçta yerini Aykut'a bırakırken Onur'un ardından ikinci kaleci olan İbrahim de yedek kalarak yerini 3. kaleci Uğurcan'a verdi.

Uğurcan ise Trabzonpor'da A takımında ilk defa forma giyiyor. Bordo-Mavililerin U21 takımının kalesini koruyan Uğur, geçen sezon profesyonel imzayı atmış ve 2019 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Uğurcan aynı zamanda U19 milli takımının da kalesini koruyor. Uğurcan 19 yaşında... 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, maçta sadece Erkan'ın son bölümde Waris'in yerine oyuna aldı.