Gaziantepspor beraberliğinin ardından Trabzonspor’da hareketli günler yaşanırken, Galatasaray derbisine kadar oynanacak olan Akhisar, Lokeren ve Konyaspor maçları Bordo-Mavililer için adeta ‘KADER’ niteliğinde. Yönetimin çizdiği hedef doğrultusunda sezona “ŞAMPİYONLUK” parolası ile başlayan ancak şu ana kadar beklentilere cevap veremeyen Bordo-Mavililer, özellikle 3 maçta alınacak sonuçlar ile kendi kaderlerine de yön verecek.

Son Divan Genel Kurulu’nda eleştirilerin odağında olan Trabzonspor yönetimi, Gaziantep beraberliğinin ardından Mustafa ve Zeki’yi kadro dışı bırakıp farklı bir gündem oluştururken, olası bir Akhisar kazasının ardından da yeni bir operasyon olacağı söylentileri de gündemi meşgul ediyor. Gaziantepspor maçında taraftarların istifaya çağırdığı teknik direktör Halilhodzic ise “Eğer işler düzelecekse istifa etmeye hazırım” diyerek her an ayrılabileceğinin sinyalini vermişti.

Adeta hem teknik ekip hem de futbolcuların kendi kaderlerini çizeceği döneme giren Bordo-Mavililer’de teknik direktör Halilhodzic de takımı ayağa kaldırmanın planlarını yapıyor. Boşnak teknik adam oyuncularından gerçek kimliklerini ortaya koymalarını isterken, “Ligde 7. haftaya girdik ve artık herkesin kendi kimliğini ortaya koyma vakti geldi.  Takımda hemen hemen herkese forma şansı verdim ve bunun karşılığını performans olarak almak istiyorum” dedi.