Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da Özer Hurmacı basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Özer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Tüm İslam Aleminin bütün mülümanların bayramını kutlarım. Zor günler geçirdiğimiz bu dönemde Filistin'de yaşanan olaylar beni üzüyor. Oradaki Müslümanların da Alllah yardımcı olsun. Herkesin bayramı kutlu olsun.

GÜNDE 3 ANTRENMAN ÇOK YORUYOR 

Kamp dönemine hızlı bir giriş yaptık. 1 haftadır yoğun çalışıyoruz. İlk defa günde 3 antrenman yapıyoruz.

Bunların artılarını meyvelerini toplayacağız diye düşünüyoruz. 1 Hazırlık maçı yaptık 2 tane daha hazırlık maçımız var. Şimdilik herşey iyi gidiyor diye düşünüyorum. Takımda arkadaşlığın kurulması önemli bunu yakaladığımızı düşünüyorum. Bütün futbolcular özverili çalışıyor. Herkes bu formanın ağırlığını biliyor ve burda kalıcı olmak istiyorum.
Bu anlamda çalışmaların iyi geçtiğini düşünüyoruz. Hocamız ne derse o olur. Biz Almanya'da böyle büyüdük.  Kural 1. Hoca ne derse o olur. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Bu ilk maçtı sonuçta takım biraz yorgundu. 3 kez antrenman yaptık maçtan önce onun haricinde diğer konular beni aşar ben bu takımda bir futbolcuyum. İnşallah istedikleri olur.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK

Halilhodzic'in 9-10 oyuncu istemesine ilişkin ise "Biz büyük bir takımız ve her takımın bir iskelet kadrosu olur. Benim yapacağım açıklamalar benim haddimi aşan açıklamalar olur. 9-10 tane oyuncu istiyoruz demiş olabilir ama ne desem yanlış olacak.  Hedeflerimiz her zaman aynıdır. Trabzonspor tarabzonspor ulduğu için her zaman şampiyonluk için oynar. bizim  hedefimiz şampiyon olmak. bunun için iyi takım ruhuna ihtiyac var. 1 yıldız olurken iyi takım 18-19 yıldıza  ihtiyacımız var. Bunun en güzel örneğini geçen sezon Atletico Madrid Arda'nın sayesinde bol bol maçlarını izledik.

Real ve Barcelona önünde bitirdi  çok iyi takım olduğunuz zaman dağları delebilirsiniz. Bizim bu yıl  başarmamız gereken bu biz buna henüz bir aşama 4-5. bu sene inşallah saha içerisinde ağırlığımı daha fazla  hissettirim. Yeni sezonun başlamasını bekliyorum çok heyecanlıyım.

BONSERVİSİMİ ALIN

Ben şu an kiralığım aslında bu şu an bonservisim alınacak diye biliyorum. başkanımızın bana söyllediği bu inşallah  biraz daha hızlandırırlar. 4. hafta Kasımpaşa ile oynayacağız sözleşme gereği oynayailiyorum. onun için bir an önce bonservisimi alsınlar, imzalayayım. Benim bir yere kaçtığım yok

Herkesin kendine göre hedefi bizim hedefimiz şampiyonluk kimseden de çekincemiz yok. Herşey FB-GS üzerine kurulu bu olay diğer takımların gönlünü kırıyor.  Son zamanlarda biraz küsmüşlüğümüz var. Biz bu sene aslında sadece Trabzonspor'umuzun geleceğine daha çok başarılar katmak için mücade ediyoruz.

Tekrar taraftarımızı tribüne getirmek için uğraşacağız. Bizim en büyük hedefimiz bu olacak. Camiamıza tekrar şampiyonluk kazandırmak bizim için çok önemli bunun için savaşacağız diğer takımlar ne yapmış bizi ilgilendirmez. Biz hedefe kitlenip bu yolda devam etmeliyiz.

DİSİPLİNLİ BİR TAKIM OLACAK

Vahid Hoca ile ilgili konuşan Özer : Cezayirde iyi maçlar çıkardı sonuçta Brezilya bile Almanya'dan 7 tane yedi. Almanya ise Cezayire uzatmalarda gol atabildiç
Geldiği günden beri şunu gördüm ki bu konuda başarılı bir şekilde ilerleyeceğiz. Disiplinli bir takımız olacak.

Her anlamda bu konuda iyi bir yol kat edeceğimizi düşünüyorum. Daha yolun başındayız. Çok sevdiğim bir yönü hırslı olması. Bizi çok iyi motive ediyor. inşallah başarılı olacağımzı inanıyorum .

10 NUMARA ÖZER'İN

10 numaralı forma için konuşan Özer  "Tabiki anlamı var. 10 nuarayı giymek özel bir şey dir. Ankaraspor'da 10 nuara giyiyordum. 10 numara boşalınca
aldım. Allah utandırmasın. Güzel futbol izlettirmeyi bana nasip etsin" dedi.

TRABZON İNSANI HAKSIZLIĞA GELEMİYOR

Fenerbahçe maçına ilişkin, "Biz kendimize çok zarar vermeyi seven bir şehiriz. Biz biraz doluyuz, doğruyuz,  sinirliyiz. Trabzon insanı haksızlığa da gelemiyor. Bunu da bir şekilde belli ediyor. Etmese de yerinde duramıyor.  Biz bazı dolduruşlara geliyoruz. Ben taraftarımızdan şehrimizden bütün Trabzonsporlulardan şunu istiyorum. Saha çok
güzel bir arenadır. Yeşil saha, orda biz futbolcular oynuyoruz. Biz oynayalım onlar izlesinler. Maç bitiminde bizi  alkışlasınlar. Bize yakışanı yapsınlar, biz maçın sonucunu belirleyelim. İnşallah iyi bir sezon geçireceğimizi canı gönülden inanıyormu. Bizim her maçı tek tek düşünmemiz lazım. Bazı maçlara bakış açısını verip o maça yoğunlaşıp mücadele etmeliyiz. Şampiyonluk Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş maçları ile kazanılmıyor. Erciyes, Konya ve Elazığ deplasmanında kazanılıyor.