Bordo-mavili takım, bu sezon kadrosunda bulunan 27 oyuncusundan 13'ünü yaşanan sakatlıklar nedeniylebazı karşılaşmalarda kullanamadı

Fırtına'da bu dönem sakatlıklar can sıktı. Avrupa Ligi'nde 4, ligde de 6 olmak üzere 10 resmi maça çıkan bordo-mavili takımın kadrosunda bulunan 27 futbolcudan 13'ü sakatlık nedeniyle görev alamadı. Karadeniz ekibinde Onur, Constant, Deniz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Yusuf Erdoğan, İshak Doğan, Cardozo, Özer Hurmacı, Aykut Demir, Bosingwa, Yatabare, Musa Nizam ve Papadopoulos, sakatlakları nedeniyle ligde 6 haftalık dönemde bazı maçlarda forma giyemedi. Ayrıca Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında da başına darbe alıp hastaneye kaldırılan Mustafa Akbaş, ikinci yarıda oynayamadı.

6 maçta eksik kaldılar
Bordo-mavili takım, ligde 6 maçta da sakat oyuncular nedeniyle rakiplerinin karşısına eksik çıktı. Karadeniz ekibi, ilk hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına 4, ikinci haftadaki Fenerbahçe ve üçüncü haftadaki İstanbul Başakşehir maçına 6, dördüncü haftadaki Kasımpaşa ve beşinci haftadaki Kardemir Karabükspor maçına 7, geçen haftaki Mersin İdmanyurdu maçına da 8 oyuncusundan yoksun çıktı.