61SAAT SPOR SERVİSİ-AVUSTURYA-TAYFUN ÇÖPÇÜ-Trabzonspor'da kaleci antrenörünün yaptırdığı antrenmanlar en çok ilgi görenler arasına girmeyi başardı.

Teniz topuyla başlattığı farklı antrenman şeklinde dün ıslak mavi branda üzerinde kalecileri oldukça zorlayan antrenmanına bugün bir yenisini daha ekledi.

Yerden 30 cm yükseklikte iki kale direği arasında çekilen sarı bant kaleci Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, İbrahim Demir ve Uğur Can'ı zorlayan antrenmanlardan birisi oldu.

Dizleri yere çökük şekilde duran kaleciler ellerini sarı bantın altına alarak antrenörden gelecek topu bekliyor. Gelen topu tutmaya çalışan kaleciler banta dokunduğu an diğer taraftan başka bir antrenörün şutunu kurtarmaya çalışıyor.

Öte yandan kaleci antrenörü Mickael Boully'nin getirdiği sistem ile tek kamerayla kayıt edilen kaleciler bu sefer iki kamera tarafından kayıt edilmeye başlandı.

Bu sayede hem kaleciler hatalarını inceleyebilecek hemde ağırlıklı olarka futbolcularla ilgilen Halilhodzic'e kolay performans takibini yaptırabilecek.