61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un çok şeyler beklediği oyuncuların başında gelen Soner Aydoğdu, 5-0’lık Erciyesspor maçının ardından dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Trabzonspor’da yaşadığı sakatlığın ardından yeni yeni süre almaya başlayan oyuncu, “Ben bir sene oldu gol atmayalı. Ligde geçen sene Mersin maçında atmıştım. Bu sene hem benden hem de benden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı az forma şansı buldum. İkinci yarı devre arasında sakatlığımda çok da iyi hazırlanamadım. Ama bu maçtan önce çok istemiştim.  Şuan da sakatlığımın ardından ikinci yarı oynadığım 3. Maçım. Geçen hafta 8 dakika oynadım. Çok özlemiştim” dedi.

Soner, konuşmasına şöyle devam etti: “Futbolcu oynamaya oynamaya sahada ne yapacağını ister istemez unutuyor. Trabzonspor forması ile  geçen seneler A milli takıma giden oyuncuydum. Bir maç oynamayınca Soner öyle Soner böyle. Kimse demiyor “Soner A milli takıma” gidiyordu. Unutuluyor bunlar. Ama bu maçta golümü attım. Kalan maçlarda forma şansı bulursam özlediğim duyguyu sahaya yansıtmak istiyorum. Kayseri durumunu belli. Bende yaşamıştım Gençlerbirliği’nde. İnşallah onlar için de Allah hayırlısı olur. Bugün benim Rabbim gönlüme göre verdi. O yüzden çok mutluyum” dedi.