1- CONSTANT’A İZİN VETOSU:
Vahid Halilhodzic’le yaşadığı sorunların ardından Ersun Yanal’la da yıldızı barışmayan Kevin Constant, yöneticilerin araya girmesiyle affedilmiş ve yeni sezon kamp kadrosuna dahil edilmişti. Ancak Gineli yıldız, daha kamp başlamadan ‘uslanmadığını’ kanıtladı. 3 Temmuz’da başlayacak olan Hollanda kampına takım arkadaşlarından daha geç gelmek istediğini ifade eden Constant,Süleyman Hurma duvarına tosladı. Sportif direktör Hurma’nın “Geç gelirsen para cezası alırsın” uyarısı ile geri adım atan Constant, belirlenen tarihte takıma katılacak.

2- BOSİNGWA HEMEN GELSİN!
Constant’a taviz vermeyen Süleyman Hurma, hiçbir futbolcuya göz açtırmıyor. Bu isimlerden biri de Jose Bosingwa... Çapraz bağları kopan ve ameliyat olan yıldız futbolcu, tedavisini Portekiz’de sürdürüyordu. Ancak Hurma, Bosingwa’ya tedavisine Türkiye’de devam etmesi gerektiğini iletti. Portekizli önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelecek...

YÖNETİMDE ‘DEV’ ZİRVE
TFF seçimin de Yıldırım Demirören’e verilen destek sonrası Trabzonsporkarışmıştı. İstifalar peş peşe gelmiş, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Kongreye gidiyoruz” açıklamasını yapmış tı. Ardından ise “Kongreyi aralıkta yapacağız ve aday olmayacağım” demişti. Oldukça çalkantılı günler geçiren yönetim, bugün bu gelişmeleri masaya yatıracak. İstifa eden yöneticiler, geri döndürülmeye çalışılacak.

MBİASİLİN!
Trabzon’da kriz ortamında yönetimin imdadına Stephane Mbia yetişti...
Demirören depreminin artçı sarsıntılarını yaşayan Fırtına’da mutlu sonla biten Mbia transferi hem taraftarın hem de yönetim içindeki tepkilerin biraz olsun azalmasını sağladı. Bugünkü yönetim kurulu toplantısının ardından transferde daha somut adımlar atılacak.

(habertürk)