Malouda'dan sonra Zokora ve Colman'ı da silen Mandıralı, Janko ve Bamba'yı da düşünmüyor. Henrique ve Bourceanu konusunda kararsız olan genç hoca, sadece Bosingwa için "kalmalı" diyor.

SADECE BOSİNGWA
Trabzon'da temizlik operasyonu başladı. Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan sadece Avrupa'daki başarısı ile yüreklere su serpen bordo-mavililer, en çok başını ağrıtan yabancılarından sezon sonu kurtulmak için formül ararken, son dönemde art arda yaşanan krizler sonrasında operasyon için düğmeye erken bastı.
Teknik direktör Hami Mandıralı'nın "Bosingwa dışında tüm yabancılar satılabilir" raporu sonrası yönetim, üst üste yaşanan gelişmeler nedeniyle istenmeyen sözde yıldızların yavaş yavaşa biletlerini kesmeye başladı.

RAPORUNU VERDİ
Mandıralı'nın umudunu artık kestiği Malouda'dan sonra disiplinsizlikleri ile çileden çıkartan Zokora ve Colman'ı da gözden çıkarttığını Eskişehirspor maçı kadrosuna almayarak gösterirken, Janko ve Bamba'nın fişini ise çoktan çekmişti. Henrique ve Bourceanu konusunda kararsız olan ancak teklifler halinde satılmalarını isteyen Mandıralı, sadece Bosingwa'nın kalması konusunda istekli. Bu yönde raporunu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na veren Mandıralı, bu oyuncularsız kalan süreçte gidip gelecek yılın çatısını da oluşturmayı planlıyor.