Tolgay Arslan transferinde mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, Tolga Ciğerci için Hertha Berlin’in kapısını çaldı.

Erkan Zengin, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan transferlerinin ardından kadroya bir de orta saha takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor, arayışlarını sürdürüyor. Gündeme Van der Vaart, Zlatko Junuzovic, Felix Kroos, Nigel de Jong gibi isimler gelirken Bild’den de önemli bir iddia geldi.

Gazeteye göre bordo mavili ekip, Hertha Berlin’de top koşturan Tolga Ciğerci için girişimlere başladı. Sakatlığı nedeniyle Nisan ayından bu yana sahalardan uzak olan 22 yaşındaki oyuncu, dün ilk kez antrenmanlara başlamıştı.

Bild ortaya böyle bir iddia atarken, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beyaz TV’de katıldığı programda Tolgay Arslan’ın haricinde Tolga Ciğerci ile de ilgilendiklerini itiraf etmiş fakat oyuncunun sakatlığı nedeniyle transferden vazgeçtiklerini söylemişti.

Hertha Berlin genel Menajeri Michael Preetz ise Bild’e yaptığı açıklamada, “Ciğerci’nin transferi söz konusu değil” derken Tolga’nın menajeri Dirk Hebel ise, “Tolga tamamen sahalara geri dönmeye konsantre. Kış transfer döneminde takımdan ayrılması gündemimizde yok” diye konuştu.