61SAAT SPOR SERVİSİ-ÖZEL HABER-Trabzonspor’da taraftarların beklediği yabancı transferi neden gerçekleşmiyor. Bordo-Mavililerle transfer sezonunun başından beri bir çok isim yazılırken bu isimlerin çoğu ise başka takımlarla anlaşmaya vardı. Hatta geçen transfer döneminden ismi yazılan ve söz alındığı ileri sürülen Demba Ba bile Beşiktaş’a transfer oldu. 

Bu noktada bir çok isminde Trabzonspor yönetimi ile prensip anlaşmasına vardığı yazılırken transferlerin neden gerçekleşmediği ise kafalarda ki soru işaretlerini arttırdı. Ancak bu durumun altında ise çok farklı bir neden ortay çıktı.
Bordo-Mavililer, prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Halilhodzic’in gelişi ile birlikte yaptığı transfer çalışmalarının hemen hemen hepsini çöpe attı. Halilhodzic’in gelişi ile birlikte Boşnak hocanın verdiği listeye göre transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, daha önce anlaştığı isimlerle de görüşmeleri mecburen kesmek zorunda kaldı.
Bu durum ise Trabzonspor yöneticisi Genel Sekreter Köksal Güney tarafından, 61saat'e şu sözlerle açıklandı: “Geciktiğimizin farkındayız. Bir miktar. Hocanın gelmesi ile değişik düşüncelerin gelişmesi nedeniyle transfer biraz gecikti”

KAYNAK: 61SAAT.COM