TFF'nin gelecek sezondan itibaren kademeli olarak yabancı hakkını sınırlandırması en çok Trabzonspor'u etkileyecek. Şu an resmi olarak kadrosunda 11 yabancı futbolcusu bulunan Karadeniz ekibi, gelecek sezon için hazırlık yapmaya başladı.

BROZEK'LER GERİ DÖNÜYOR
Trabzonspor’un geçen sezon devre arasında şampiyonluk umutları ile aldığı Polonyalı ikiz kardeşler Piotr ve Pawel Brozek’in Bordo-Mavili günleri EURO 2012’den sonra sona eriyor. Geçtiğimiz sezonu maç oynamadan geçiren Piort’un yanı sıra, Pawel Brozek’in de EURO 2012’de kendini göstermesi Bordo-Mavililer’i adeta yıktı. Trabzonspor iki oyuncuyu da görmek isterken, Brozek kardeşler da Polonya’ya geri dönmeyi amaçlıyor.

VİTEK KALIR, SAPARA GİDER
Trabzonspor, Glowacki’den sonra Brozek kardeşleri de göndermeyi planlarken, elindeki Slovak oyuncular Vittek ve Sapara ile ilgili kararını da şekillendirmek üzere. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Vittek konusunda kamptaki durumunu görmek istediği belirtilirken, Sapara için bu bölgede Colman ve Zokora’nın bulunduğunu yerli transfer Alper ile de burada yeterli oluşumun sağlanacağını ifade ederek gönderilmesi yönünde rapor verdiği ifade edildi.