Trabzonspor’da saha sonuçlarında yaşanan sıkıntı, teknik adam-futbolcu ilişkilerinde ki sorunları da sürekli gündeme taşıyor...

Günebakış Gazetesi ise bu konuyla ilgili haberinde şu ifadelere yer verdi; B

ordo-Mavili ekibin teknik direktörü Halilhodzic’in ketum tavrı yaşanan sorunlarda önemli rol oynarken, bu tutumun takıma herhangi bir katkı yapmayacağının da altı çiziliyor. Sezon başında Malouda ile sorun yaşayıp, Fransız oyuncuya yol veren Boşnak teknik adam, süreç içinde Cardozo ve Constant ve Yatabare ile de sorunlar yaşadı.

Takım olma yolunda sıkıntı yaşayan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Halilhodzic’in de yapıcı bir tavır sergilememesi Trabzonspor’un önündeki en büyük sıkıntılardan biri olarak duruyor. Trabzonspor eski teknik direktörü Hami Mandıralı da takımın durumu için nokta tespit yaparken, “Hoca oyuncuların yüreğine inmeli. Eleştirerek, kırıp dökerek bir yere varamayız” demişti.  Takımda ki rahatsızlıkların ardından Mandıralı’nın bu söylemleri daha anlam kazanırken, Halilhodzic’in oyuncularına karşı babacan bir tavır sergileyip onları motive etmesi gerektiğinin altı çiziliyor.