Trabzonspor, Antalya maçı hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı idman ile sürdürdü. İdman öncesinde ise süpriz bir ziyaret gerçekleşti. Lösemili çocuklar aileleri ile birlikte Trabzonspor idmanını ziyaret etti. Futbolculara çiçek veren çocuklar takımla birlikte fotoğraf çektirdi. Futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunan miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi.




İdman öncesinde Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Zokora ise kaleye geçti. Futbolcuların da teker teke şut çektiği Zokora başarılı kurtarışları ile göz doldurdu. Eline eldiven geçirerek kaleye geçen Zokora'nın futbolcularla şakalaşması ise dikkat çekiciydi.



Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana sakatlığı bulunan Vittek dışında bütün futbolcular katıldı. Bordo-mavili futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu sırada kaleci eldivenlerini giyerek kaleye gecen Didier Zokora idmanın neşe kaynağı oldu. Tecrübeli futbolcunun arkadaşlarının şutlarını başarıyla çıkartması ise dikkat çekti.

Bu arada, Trabzonspor Kulübünün lisanslı ürünler markası TS Club, 2-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocukları, düzenlediği organizasyonla teknik heyet ve futbolcularla buluşturdu. İdman öncesi tesislere gelen çocuklar, teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek verdi. Güneş ve futbolcuların çocuklarla yakından ilgilendiği buluşmada, hep birlikte fotoğraf çektirildi. Ayrıca, çocuklara TS Club ürünlerinden oluşan hediye paketi verildi.