61SAAT SPOR SERVİSİ-AVUSTURYA-TAYFUN ÇÖPÇÜ-Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları Avusturya'nın Tirol şehrinde devam ediyor. Kampta 6.gün geride kalırken Trabzonspor'un bugün ilk hazırlık maçına çıkıyor.
Tirol - Jenbach şehrinde Türkiye saati ile saat 18.00'da oynanacak olan Lokomotif Taşkent karşılaşması için taraftarlar sabahın erken saatlerinde şehre gelmeye başladı. Özellikle Almanya'dan bölgeye gelen vatandaşlar ilk etapta Trabzonspor'un kamp yaptığı otelin önünde bordo-mavili futblcuları beklemeye başladı. 
Uzun bir aradan sonra hayranı oldukları formayı giyen futbolcuları karşılarında gören taraftarların heyecanı ise görülmeye değerdi. Sabah saat 07:00'da yerlerini almaya başlayan bordo-mavili taraftarlar o kadar erken vakitte olmasına rağmen takımlarına sevgi gösterilerinde bulunuyor. 
Bordo-Mavili taraftarlar takımla birlikte stada doğru yola çıktı. Bordo-Mavili taraftarlar Avusturya'da yaklaşık 20 araçlık konvoy ile resmen gövde gösterisi yaptılar. Stada giderken konvoya daha da araçlar katılmaya devam ediyor...