TEKNİK HEYETİN RAPORUNA GÖRE KARAR VERECEĞİZ 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Güney, "Kevin Constant bir maç sonrası teknik heyet tarafından izin verilmediği halde, kurallara uygun olmayan davranışlarda bulundu. Sonrasında teknik heyetimiz belirli bir süre takımdan ayrı çalışması gerektiği raporu geldi. Teknik heyetten gelen rapor kadro dışı bırakalım raporu değildi. Oradaki çalışmaları yeterli görülürse tekrar takımla çalışmaya alınacağı yönündeydi. Geçen süreç içerisinde teknik heyetimiz Constant'ın takımla birlikte çalışacak performans ve uyumu göstermediğini düşündü. Şimdi takımla birlikte çalışıyor. Süreç bahsettiğim nedenle uzadı. Şu anki davranışları devam ederse teknik heyetimiz takımda kalmasına çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Sezon sonunda teknik heyetin bu futbolcuyla ilgili  vereceğe rapora göre oyuncu hakkında karar vereceğiz" dedi. 

YUNUS MALLI? 
Köksal Güney, Maniz 05'te forma giyen Yunus Mallı'nın transferi için ise "Bu arkadaşın transferiyle ilgili pek çok şey dolaşıyor. Sadece şunu söyleyebilirim. Bizim transferi bitirdiğimiz iddiası doğru değil. Ama bunun gibi pek çok oyuncu takip ediliyor" dedi. 

2-0 KAZANIRIZ 
Güney, Pazar günü oynayacakları Galatasaray maçı için de skor tahmininde bulundu: "Galatasaray maçının çok centilmence geçeceğini düşünüyorum. Avrupa kupalarını gitmek için kazanmak zorundayız. Stat tam dolu olacak. Hüseyin Avni Aker tıklım tıklım olacak. Bence çok güzel bir maç olacak. Zaten Galatasaray'la yaptığım maçlar hep seyir zevki yüksek karşılaşmalar olur. İlk devrede rakibimizi yenmiştik. 3-0'lık skorla. En az Galatasaray kadar iyi takımız. Benim skor tahminim 2-0."