61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'un geçen sezon Steaua Bükreş takımından transfer ettiği ve bu sezon başında sakat olduğu için yeniden Romanya Kulübüne gönderdiği Bourceanu, yeniden takıma döndü. Sakatlığını atlattıktan sonra takımda sürekli yer bulmaya başlayan Bourceanu, şuna da Steaua Bükreş takımının en değerli ikinci oyuncusu konumunda. 

Romanya liginde lider konumda olan  Steaua Bükreş'te en değerli oyuncu 4 milyon Euroluk değeri ile Chipciu olurken ardından Trabzonspor'un kiralık gönderdiği Bourceanu 3 milyon 900 bin Euroluk değeri ile geliyor.
Sakatlığının geçmesinin ardından 5 maça ilk 11'de başlayan Bourceanu, toplamda 472 dakika süre aldı. Bourceanu ile ilgili devre arasında yapılan haberlerde Bordo-Mavililerin 700 bin Euro'ya oyuncuyu geri göndermek istediği kaydedilmişti.
Ancak gelecek sezon uygulanacak 14 yabancı kuralı nedeniyle Boruceanu'nun önümüzde ki yıl takime dahil edilmesi gündemde. 

Bourceanu ile eşinin 12. yıllarını arkadaşları ile yaptığı bir partide kutladığı ifade edildi. Bu partiden çekilen fotoğrafları eşi kendisine ait sosyal medya hesabından yayınladı. Fotoğraflar da ise ülkede günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.