61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - Trabzonspor'da Onur, krizi devam ediyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro dışı bırakılan ve Türkiye'ye dönen Onur'u burada çok sayıda taraftar karşılamıştı. Onur'un Türkiye'ye döneceğini haber alan Trabzonsporlu taraftarlar İstanbul Atatürk Havalimanında bir saat içinde yaklaşık bin kişilik kalabalığa ulaşmıştı. 


Onur'un taraftarlarca karşılanması ve ardından da Hurma ve Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etmesi büyük etki göstermiş ve sonuç Hurma'nın istifası ile sonuçlandı. Ancak Trabzonspor yönetimi tarafından Hurma'nın istifası kabul edilmemiş ve Sportif Direktör yeniden kampa katılmıştı.
Yaşanan bu süreç dikkat çeken bir boyuta ulaştı. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçı için

Makedonya'da bulunan Trabzonspor kafilesi, programa göre yarın sabaha karşı saat 03:45 gibi Trabzon'da olacaktı. Ancak yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor kafilesinin programı değişti. Yeni programa göre kafile yarın saat 17:00'da Makedonya'da hareket edecek ve Türkiye saatiyle 19:25'de Trabzon'da olacak.

Bu program değişikliği ile ilgili ortaya dikkat çeken bir iddia atıldı. Bu iddiaya göre Onur'un İstanbul'da kalabalık bir Trabzonspor taraftar kitlesi tarafından karşılanmasına bordo-mavililer daha yüksek bir taraftar kitlesi ile karşılanarak yanıt verecek. Kafilenin Trabzon'a geliş saatinin değişmesinin nedeninin ise daha fazla kişiye havaalanında toplamak olarak ifade ediliyor.

Bu noktada Trabzonspor yönetimine yakınlığı ile bilinen 1967 Trabzonspor Taraftarlar Birliği  Başkanı Adem Sögüt'te karşılama için hazırlıklar yaptıklarını açıkladı. Sögüt, " Yarın tüm Trabzonspor sevenleri olarak taraftarlarımız ile havaalanına bekliyoruz. Yarın 3 bin 5 bin 10 bin kişi ile Trabzonspor’umuzu karşılayacağız" dedi.

Onur ile ilgili de açıklama yapan Sögüt, "Herkes haddini bilecek. Bilen bilir, benim Onur için neler yaptıklarımı ve onu ne kadar sevdiğimizi. Terk ediyorum gidiyor diye bir olay yok. UEFA maçı öncesi terk edip gidiyorsun. Gitmemesi gerekiyordu. Sıkıntı olsa bile takımla beraber olmalıydı" dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM