Trabzonspor, sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak "Takas mı olacak, para karşılığında mı gelecek" tartışmaları arasında transferi suya düşen Serdar Kurtuluş'u yeniden gündemine aldı. Bursaspor'dan transfer edildikten sonra beklenen performansı sergileyemeyen ve son olarak teknik direktör Şenol Güneş'le problemler yaşayan Volkan Şen'i gözden çıkaran bordo-mavililer, sorunlu yıldızı takasta kullanma kararı aldı. Son oynanan Bursaspormücadelesinde 18 kişilik kadroya alınmayan Volkan Şen'in menajerinin bugün Trabzon'da olacağı ve konunun gündeme getirileceği öğrenildi. Volkan Şen'i Beşiktaş'ın istediği yönündeki iddialar ise kulüp tarafından yalanlandı.

ŞARTLARI ZORLAYACAK
Teknik direktör Şenol Güneş'in alınması için ısrarcı olduğu Serdar Kurtuluş, bilindiği gibi sezon başında da Trabzonspor'da forma giymek istediğini ancak son sözü kulübü Gaziantep'in söyleyeceğini ifade etmişti. Kırmızı- beyazlı yönetim, temmuz ayında yapılan görüşmelerde Serdar'a karşılık Trabzon'dan "Marek Sapara+1 milyon euro" istemiş ancak Güneş'in Slovak yıldızı bırakmak istememesi üzerine transfer gündemden kalkmıştı. Sağ beke takviye yapmak isteyen Fırtına, Serdar Kurtuluş'u kadrosuna katmak için şartları zorlayacak.

VOLKAN'A İKİ FORMÜL
Geçen sezon Engin Baytar'ı n yaptığı gibi sorun çıkararak kulüpten kaçmak isteyen Volkan Şen için üç formül geliştirildi. Geçen sezon 3.6 milyon euro bonservis bedeliyle Bursaspor'dan transer edilen Volkan Şen, ya takasta kullanılmayı kabul edecek ya da maliyetini karşılayacak bir teklifle kulüp bulacak. Hiçbir şekilde taviz vermeyi düşünmeyen yönetim, gerekirse Volkan Şen'i A2 takıma yollayacak.