61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzonspor'da, Genel Menejerlik konusu için Süleyman Hurma isminde flaş gelişmeler yaşanıyor. Kayserispor ile bağlarını koparan Hurma'nın, Trabzonspor yönetimi ile görüşme halinde olduğu kaydedilirken bordo-mavililerde bu görüşmeleri doğruladı.
Trabzonspor'dan isminin yayınlanmasını istemeyen bir yönetici, anlaşmaya yakın olduklarını kaydetti.  Konuyla ilgili Süleyman Hurma ile görüşme halinde olduklarını ifade eden yönetici, "Süleyman bey Kayserispor ile bağlarını kopardı. Şuan da görüşme halindeyiz. Ancak son anda bir aksilik çıkmaz ise anlaşma büyük ihtimalle olacak" dedi.
Öte yandan Trabzonspor'da özellikle transferlerde adı sıkça anılan ve şuan da Genel Menajerlik görevini yürüten Serhat Altıncı'nın durumu da merak konusu oldu.  Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile bağları sıkı olmayan ve bu nedenle de Yanal'ın, özellikle Süleyman Hurma isminde ısrar ettiği kaydediliyor.
Süleyman Hurma'nın daha önce de Trabzonspor'da görev yaptığı düşünüldüğünde bu ismin camiadan çabuk kabul göreceği algısı oluşurken bordo-mavililerde görev değişikliği olacağı da gelen bilgiler arasında. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Altıncı'nın görev değişikliği için yönetim kuruluna bu görüşü sunacağı ve Hurma'nın göreve başlaması halinde Altıncı'nın yeniden eski görevi olan Başkan Danışmanlığına getirileceği kaydedildi.