Radyo Spor'daki Kuzeyin Sesi programına bağlanan Aksu, özellikle Trabzon Milletvekili Faruk Özak'a sert göndermeler yaptı. Başkan Şener'in bir türlü rahat çalışma imkanı bulamadığını belirterek söze giren Aksu,
"Faruk Özak her dönem yönetimlere yaptığı müdahalelerle çalışanların işini zorlaştırmıştır. Sadri Bey bir başkan olarak tüm görevlerini yerine getirmekte, ancak zaman zaman her işe yetişememektedir. Onu desteklemesi gereken başta asbaşkan olmak üzere bazı yöneticiler yetersiz kalmıştır. Bu süreçlerde hep Faruk Özak'ın telkinleri, yönlendirmeleri olur. Yönetimler üzerinde baskı unsurudur. Bu 2010-2011 sezonunda da böyle oldu. Her şey iyi giderken ve takım devreyi 9 puan önde bırakırken yaşananları camia bilmektedir. O takım normal şartlarda o havasıyla 9 değil 18 puan farkla şampiyon olabilirdi. Ancak yapılan yanlışlar çok şeye patladı" ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Şenol Güneş'in de yalnızlaştırıldığını ileri süren Aksu, "Şenol Güneş iyi niyetli ve çalışmayı seven bir teknik adam. Ancak onunla birlikte en çok mesai yapması gereken yöneticiler çalışmayı sevmez. Şenol hocaya destek vermek, yanında olmak gerekir. Bunu da yapamıyorlar. Üstelik yapabilecek, etkili olabilecek yöneticileri de küstürüyorlar. Normal şartlarda bu takım mutlaka ilk 3'ün içinde olacak potansiyele sahip. Fakat olur mu bilmiyorum... Kongre, özellikle de böyle ara bir kongre bence gerekli değil. Başkan Şener, yönetimini yenilemek bir şeyler yapmak için bunu düşünmüş olabilir, doğru. Ama normal zamanında kongre yapmak her zaman en idealidir" dedi.