Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği Meclis Toplantısı kapsamında ilimize gelen Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun da bulunduğu ziyarette Vali Kızılcık, futbolculara Süper Final Müsabakaları için başarı diledi.

Ülkemiz ve ilimizi başarıyla temsil eden Trabzonspor’un her zaman yanında olduklarını ifade eden Vali Kızılcık, Trabzonspor ilimizin tanıtımında da önemli rol oynadığını kaydetti.

Süper final müsabakalarında takımdan önemli başarılar beklediklerini ifade eden Vali Kızılcık, “Trabzonspor Trabzon’umuzun her şeyi. Trabzonspor’umuzun Süper Final Müsabakalarında iyi sonuçlar almasını istiyoruz. Trabzonspor’umuz en azından Şampiyonlar Ligi’ne giderek ülkemizi temsil etmeli. Kaliteli bir kadrosu bulunan takımımız Şampiyonlar Ligi’nde geçen sene olduğu gibi bu sene de ilimizi başarıyla temsil edebilir. Bu arada bölgemizin takımı Rizespor’a da Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz” dedi.

Vali Müftüoğlu ise, Trabzonspor ile Rizespor iki dost kulüp olduğunu ifade ederek, “Bölgemizin takımı Trabzonspor’un başarısını bizde Rizeli hemşerilerim ile birlikte istiyoruz. Trabzonspor’un dünyada ve ülkemizde yakaladığı başarı bizi de mutlu ediyor. Bu sene Süper Lig’e çıkarak orada kalıcı olmak istiyoruz. Bunu da inşallah başaracağız” şeklinde konuştu.

Futbolcular Olcan Adın, Serkan Balcı ve Bora Sevim, Vali Kızılcık ve Vali Hacımüftüoğlu desteklerinden dolayı teşekkür etti.