Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar maçı sonrasında hiç olmadığı kadar açık konuştu. Futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olmayan deneyimli teknik adam, bu kez oyuncularını açık açık uyardı.

Yanal, Çarşamba – Pazar maç oynadıklarını ifade ederek,  “Oyuncularımızın buna bir tepki vermesini bekliyorum. Onlarla çok konuşuyor ve tartışıyoruz. Kolay değil. Bu konuda belki takımda çok tecrübeli oyuncu yok. Bir kaç oyuncunun belki tecrübesi var. Algılanması gereken şu ki Ziraat Türkiye Kupası'nda tartışılan ve takımların ortaya koyduğu performans sezon başından beri izlediğim kadarıyla da çok iç açı değil. Futbol adına biz de onlardan yüksek ve alçak değiliz. Hemen hemen maçlar aynı tempoda geçiyor.

Ben geldiğimden beri hem Çarşamba-Pazar oynadık, oyuncuların dinlenebileceği bir ara olmadı. Bu bir bahane değil, bunun tam tersi düşünüyorum. Bunun daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Bunun bir fırsat olarak oyuncularımız için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu şansı iyi kullanamayan oyuncalarla ilgili Trabzonspor zaman içerisinde gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.  Kadronun hepsini kullanıyoruz. Kullanmadığımız oyuncu yok gibi, oyuncularımızda bu coşkuyu da en kısa süre içerisinde bulmalıyız. İdari kadroyu oluşturmak içinde ben çalışmalar yapıyorum” dedi.