61SAAT HABER SERVİSİ -  SERKAN KILINÇ - Fenerbahçe'nin Şikeden Suçlu bulunan ancak sonrasından yeniden yargılama kararı verilen Başkanı Aziz Yıldırım, Sabah Gazetesi Trabzon Temsilcisi Ulaş Özdemir'i geçtiğimiz aylarda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla mahkemeye vermişti. Dava sonuçlanırken mahkeme Özdemir'e önce hapis cezası verdi ardından bu ceza ise bin 740 TL para cezasına çevrildi. 

Aziz Yıldırım'a hakaretten dolayı para cezası aldığını sosyal medyadan paylaşan Özdemir'e, Trabzonsporlu taraftarlar ilginç yorumları ile destek verdi. Yapılan yorumlarda:
" Bizim payımıza düşen kısım nedir?
Ağabey sen hakarete devam et. Biz senin o cezanı öderiz. Sıkıntı yok. Biraz daha ağır ithamlar olsun
Ağabey bizim payımız ne? Doğru söyledin suçlu oldun...
Ağabey sen Trabzonspor hakkını savunduğun için ceza al, yöneticiler, sportif direktör, başkan takımı al aşağı etmek için uğraşsın...Oda güzel...
Ağabey madalya alırken hangi güzel sözleri söyledin.
Makbuzu tablo yaptır...
Trabzon'da şike anıtının yanına as anlamlı olur"

Tüm bu yorumlara karşı en ilginç yorum ise Özdemir'in, kendisi gibi gazeteci olan ve Gümüşhane'de yaşayan babası İbrahim Özdemir'den geldi. Baba Özdemir, "Paran yetmezse tarlayı satayım. Makbuzu bana gönder. Dördüncü haftada maç yerimizi unutma" şeklinde yazdı.
Baba Özdemir'in yorumuna, Ulaş Özdemir ise, " Baba, "tarla" deme. Trabzonspor'un şampiyonluğunu tarla sürerek çaldılar. Sonra gelir bizim tarlaları da sürerler" ifadesiyle yanıt verdi.

Öte yandan hatırlanacağı üzere 61saat.com Yayın Danışmanı Ali Savaş'ta yine Aziz Yıldırım'a hakaretten dolayı para cezası almıştı.