Tolga Zengin'in Trabzonspor'dan ayrılışı  sonrası yerine altyapıdan kadroya dahil edilen İbrahim Demir her geçen gün kendini geliştiriyor.

  U19 Milli Takımının 23 Nisan 2014  günü deplasmanda Macaristan ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı. Kadroda Trabzonspor’un genç kalecisi İbrahim Demir de yer aldı. Bu zorlu maçta kaleyi de koruması bekleniyor.

İbrahim’in refleksleri, kalede yer tutuşu, topu oyuna sokması, sağlam yapısı, bir libero gibi takımı arkadan yönetmesi üst seviyedeydi. Bu özellikleriyle birlikte Türkiye’nin de en iyi kalecisi olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Trabzonspor altyapısında görev yaparken, Tolga Zengin’i yetiştiren ve Süper Lig’de Yavuz gibi bir kalecisi bulunan kaleci antrenörü Bilal Çetinkaya ve tüm teknik adamlar İbrahim’i böyle özetliyor   “İbrahim’in kaleci özellikleri hem Onur, hem de Tolga’dan da çok daha iyi ve geleceği çok parlak. Bir aksilik olmaz, gelişimini devam ettirirse, Trabzonspor 15 yıl kaleci sorunu çekmez, Onur gitse de kale sağlam ellerde olur” diyerek İbrahim'in önemli bir kaleci olduğunu belirtti.