61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'da Deniz Yılmaz'ın şansızlığı devam ediyor. Bu sezonun ilk maçı Erciyesspor karşısında ayağı kırılan ve 11 haftada iyileşen ancak bu sürede bu kez kas yaralanmasına bağlı olarak da 5 hafta sahalardan uzak kalan Deni, ikinci yarı oynanan ve bordo-mavililerin 3-2 galip geldiği Başakşehir maçında yeşil sahalara dönmüştü.

Son haftalarda Trabzonspor 11'inin vazgeçilmezleri arasında giren Deniz, Eskişehir'e 2-0 kaybedilen maçta sakatlanarak ikinci yarı oyuna devam edememişti. Kas yırtığı oluşan oyuncunun dün akşam oynanan Balıkesirspor maçında 18 kişilik kadroya alınmazken, sezonun son maçı Sivasspor karşısında da forma
giyemeyeceği öğrenildi.

Deniz, yaşadığı bu sakatlıklar nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Arkadaşlar bu sene sezonu kapattım. Sakatlığımdan dolayı. Süresi toplam 2-3 hafta sürüyor. Trabzon'u, Trabzonspor'u çok seviyorum. İnşallah uzun süre burada kalmayı istiyorum. Seneye Şampiyon olmayı başarmak istiyorum" dedi.

Deniz cümlesini, "2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor" diye bitirdi.

Deniz'in bu duygusal mesajına Trabzonsporlu taraftarlar da destek verdi. Taraftarlar özellikle oyuncunun şansızlığına dikkat çekti. 

KAYNAK: 61SAAT.COM