Spor Toto Süper Lig 2. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde eski Survivor yarışmacısı ve ünlü manken, aynı zamanda oyuncu olan Larissa Gacemer, Burak ile birlikte sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Trabzonspor aşkıyla tanınan Larissa ile Fenerbahçe taraftarı olan Burak Gacemer paylaştıkları videoda, "Bu akşam dostluk ve arkadaşlık kazansın." mesajını verdiler. 

Larissa Gacemer kimdir?

Larissa Gacemer 5 Kasım 1988 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde doğmuştur. Larissa Gacemer'in kızlık soyadı Rodrigues'dir. Bir ablası vardır. 

17 yaşında modellik kariyerine başladı. Türkiye'ye gelmesinden önce Brezilya'da 4 yıl tiyatro eğitimi aldı. Görev aldığı Reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.2011 yılında İzmir'e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu eşi Burak Gacemer ile tanışmıştır, tanışıklıkları; Brezilya döndükten sonra da internet üzerinden görüntülü konuşmaya devam eden ikili, Larissa'nın sonra da İstanbul'a gelerek Mayıs 2011'de evlenmeleriyle son bulmuştur.

2012 yılında “Krem” dizisinin yönetmeni telefonla arayıp “Krem” dizisinde rol almasını istemiştir. Bu dizide Duygu Yetiş, Kenan Ece, Ebru Akel ile beraber oynadı.

TIKLA İZLE