Devre arası transfer döneminde takımlar yaklaşık 80 tane yeni oyuncuyu kadrolarına kattı. Süper Lig'de takım değiştiren isimler olduğu gibi, ilk kez ligimize gelen oyuncularda oldu. Devre arasında Süper Lig takımlarına gelen yeni oyuncular içinde gole en çok katkı yapan oyunculara bakıldığında dört oyuncu ön plana çıktı.

En golcüler Seleznov ve Junior Fernandes

Devre arasında Shakhtar Donetsk takımından Karabükspor'a gelen Ukraynalı forvet Yevhen Seleznov dokuz maç sonunda dört gol attı.  Aytemiz Alanyaspor'un devre arasında Dinamo Zagrep takımından aldığı Şilili kanat oyuncusu Junior Fernandes yine takımı adına dört gol atarken arkadaşlarına bir gol pası verip toplam beş gol katkısı yaptı. 

Gol+Asist toplamı en iyi isimler Olcay Şahan, Güray Vural, Seleznov

Devre arasında Trabzonspor'a gelen Olcay Şahan, yeni takımı adına bir gol atarken toplam beş asist yaptı ve bu alanda ilk sırada yer aldı. Toplamda altı gole katkı yapan Olcay Şahan dışında Güray Vural yeni takımı Kayserispor'a üç gol-üç asistlik katkı yaptı. Seleznov ise dört gol-iki asist ile yine altı gol katkısı veren bir başka oyuncu oldu.