Türk Milli takımı ile Avrupa Kupası’na gidecek Trabzonsporlu tek oyuncu olan Kaptan Onur, milli takım kampından Bordo-Mavili taraftara mesaj gönderdi.

ASLA HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUZ
Türk Milli takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda forma giyecek tek Trabzonsporlu futbolcu olan Kaptan Onur Recep Kıvrak, kamptan Bordo-Mavili taraftarlara mesaj gönderdi. Hiç hatırlamak istemeyecekleri bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Kaptan Onur, bir daha böyle bir tablo ile karşılaşmamak için takım ile şehrin bütünleşmesi gerektiğinin altını çizdi.

ARTIK HİÇBİR MAZERETİMİZ KALMADI
Tüm olumsuzluklar için “Yeter artık” diyen başarılı kaleci, “2 sene ne olursa olsun, her koşulda destek olunması lazım bu takıma. Duraklama devrine girmiştik simdi tekrardan yükselme devrine geçmeliyiz. Burada herkese iş düşüyor. Artık köstek olmamak lazım. Tüm enerjimizi Trabzonspor’a vermemiz gerekiyor. Arkasına sığınabileceğimiz hiçbir mazeretimiz kalmadı. Hata yapmamalıyız” dedi.

2 SENE HER ŞEYİMİ VERMEK ZORUNDAYIM
Avrupa şampiyonası biter bitmez Trabzon’a geleceğini ve gelecek sezonun çalışmalarına başlayacağını dile getiren Kaptan Onur, “Çünkü bu 2 sene her şeyimi vermem gerekiyor. Önümüzdeki 2 sene içinde Trabzonspor forması ile ikinci şampiyonluğumu kutlamalıyım. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Destek ve el birliği ile bunu yapmak zorundayız” şeklinde ifadeler kullanarak taraftara çağrı yaptı.

YİĞİDİ DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALDIRMALIYIZ
Trabzonspor camiasına böyle bir sezonu asla yaşatmayacaklarının sözünü veren Kaptan Onur, “İnşallah daha iyi olacağız. Yeterki tüm şehir takıma, takım tüm şehire destek olsun sahip çıksın. Birliktelik sağlanmadan asla başarı olmaz. Artık bazı kabukları kırmak lazım. Yeterince işkence çektik. Şimdi el birliğiyle yiğidi düştüğü yerden kaldırma zamanı gelmiştir” diye konuştu.

TEK GERÇEK TEK HEDEF TRABZONSPOR
Kişilerin artık bir kenara bırakılmasının gerektiğini vurgulayan Kaptan Onur şöyle devam etti: “Kim olursa olsun, futbolcu da dahil. Tek gerçek, tek hedef Trabzonspor. Kaybettiğimiz itibarımızı tekrar geri kazanmalıyız. Trabzonspor’u koşulsuz seven herkese ihtiyacımız var. Trabzonlu olmayan ama Trabzonspor için yüreği yanan taraftarımız için de bunu yapmalıyız. Bu takım inananların takımıdır.”

İLKHABER/CELAL KADIOĞLU