Trabzonspor’da ve kiralık gittiği Celtic’te istediğini bulamayan ve futboldan uzak kalan Polonyalı golcü Pawel Brozek, psikolojik destek almak istediğini itiraf etti...

Polonya Milli Takımının Euro 2012 aday kadrosuna dahil edilen ve kampa katılan Brozek, takım psikologu Paweł Habrat’tan destek alacağını söyledi. “Psikologumuzla konuşacağım. Wisla Krakow’dayken de hocamızın bir psikolog çalıştırdığını hatırlarım. Eğer fayda sağlayacaksa, 29 yaşına gelmiş bile olsam, motivasyon ve odaklanma konusunda destek  alacağım” diye konuşan futbolcu, futbola ve gol atmaya aç olduğunu söyledi. Brozek, “Yurtdışı deneyimlerim istediğim gibi gitmedi. Bu nedenle Euro 2012 kadrosuna alınacağımdan da şüpheliydim. Eğer kadroda olmasaydım da Smuda’yı suçlamazdım, çünkü bu sezon hiç oynayamadım” itirafında bulundu.

Polonya’ya dönmesi ile ilgili de görüş bildiren Brozek “Krakow’a dönme konusunda bir görüşme yaptık bile. Tabii ki yeniden Wisla’da oynamak isterim çünkü burası benim yuvam” diye konuşarak transferin işaretini verdi.

Celtic’e gitmekten pişman olmadığını da söyleyen oyuncu “Ne kadar büyük bir kulüp olduklarını gördüm. Kışın, tek istediğim Trabzonspor’dan ayrılmaktı. Her şey çok hızlı gelişti ve zaten fazla seçeneğim de yoktu. Polonya’dan da teklifler oldu ancak dönmek istemedim. Ben de İskoçlarla görüştüm. Daha fazla oynayacağımı düşünüyordum, ancak Celtic seri bir şekilde kazanmaya ve forvetteki iki rakibim de goller bulmaya devam edince, teknik direktörümüz de kadroda değişikliğe gitmedi” ifadelerini kullandı.

Fizik olarak iyi durumda olduğunu da ifade eden oyuncu müsabaka açığını da kapatacağını söyledi.

KAYNAK: medyaspor.com