Üst üste gelen UEFA'daki Videoton hüsranı ve ligdeki Gaziantep yenilgisi ile kara bulutların çöktüğü Trabzonspor, milli maç arasında yaralarını sardı. Teknik direktör Şenol Güneş'in bir haftadır yaptırdığı idmanlar ve terapinin ilk meyveleri 1461 maçında görüldü. Futbolcular hazırlık maçı olmasına rağmen sahadaki mücadeleleri ve hırsları ile göz doldurup, patlama sinyali verdi. Teknik heyet sergilenen oyundan memnun kalırken, karşılaşmayı izleyen asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetcilerin, "Takımı ilk kez bu kadar hırslı gördük" dedikleri öğrenildi. Transfer döneminin sona ermesi ile kafaların rahatlamasının da bu tabloda etkili olduğu belirtildi. Birçok as ismin milli takımlarda olmasına rağmen ortaya konan futboldan memnun kalan Güneş'in maçın ardından futbolcuları kutlayarak, "Böyle mücadele edin, benim için yeter" dediği ifade edildi.

SAKAT OYUNCULAR BUGÜN TAKIMA KATILIYOR
Bordo-mavili takımda bir olumlu gelişme de sakatlar konusunda yaşanıyor. Şenol Güneş'in tedbir olarak 1461 karşısında oynatmadığı Olcan Adın, Volkan Şen ve Giray Kaçar büyük ölçüde iyileşti. Üç oyuncunun da bugünden itibaren takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Volkan ve Olcan'ın büyük olasılıkla Sivas maçına yetişeceği belirtildi. Bileğinde çatlak olan Giray'ın durumu ise maç günü kesinlik kazanacak. Arka adalesinde yırtık olan Soner ise bir süre daha takımdan ayrı çalışacak.

İZİN SONA ERDİ, ÇİFT İDMAN VAR
Trabzonspor'da 1461 ile oynanan hazırlık maçının ardından teknik direktör Şenol Güneş'in futbolculara verdiği bir günlük izin sona erdi. Pazar gününü dinlenerek geçiren bordo- mavililer, Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün kaldığı yerden devam edecek. Fırtına çift idman yapacak.