Fenerbahçeli oyuncu Mehmet Topuz, Avusturya kampında cuma namazı çıkışı bir Trabzonspor taraftarı ile tartışmış ve olay bir anda büyüyerek güne damgasını vurmuştu.

İşte o Trabzonsporlu taraftar Evren Bezan katıldığı bir televizyon programında yaşanan kavgayı anlattı. Bezan, cuma namazı çıkışında Fenerli oyuncuların imza dağıttığını ve kendisininde 'bırakın bu şikecileri' dediğini ve sonrasında Mehmet Topuz'un buğazını sıktığını söyledi.

MEHMET TOPUZ'UN O ÇİRKİN SALDIRISINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Evren Bezan: "O gün cuma namazını kıldıktan sonra biz dışarıya çıktık. Daha sonra Fenerbahçeli futbolcularda çıktı. Dışarıda bekleyen taraftarlarlar imza istiyorlardı. Bende 'bırakın bu şikecileri' dedim. Orda başka bir Fenerli oyuncu da vardı o bir şey demedi. Mehmet Topuz üzerime yürüdü ve 'hani şike nerede' dedi. Bende alayınız şikecisiniz dedim. Bana 'sen adammısın' dedi. Bende 'sen kendi yüzüne bak ondan sonra benim adamlığımı sorgula' dedim. Daha sonra boğazımı sıktı. Boğazımda çizikler oluştu. Hastaneye giderek rapor aldım ve polise şikayet ettim. Polis karşı tarafında ifadesinin alınacağını söyledi."