Diyarbakır'ın Çınar İlçesi Bağcık Köyü'nün tamamı Trabzonsporlu olunca, bu köye Trabzonspor’un desteği artarak devam ediyor. Daha önce köye Trabzonspor formaları hediye eden bordo-mavililer şimdi de köyün okulunu baştan aşağı yeniledi. 

Köyün okulunun duvarları yıkık ve çatlak olduğunun haberini alan bordo-mavili taraftar gruplarında ki öğrenciler Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da desteğini alarak okulun onarımını yaptılar. Okulu baştan aşağı onaran ve yeni eğitim – öğretim yılına hazırlana Trabzonsporlu taraftarlar ardından okulun hemen giriş kapısına da Trabzonspor arması astılar.

Hatırlanacağı üzere köyün küçükleri ve büyükleri ayrı ayrı gruplar halinde Trabzon’a gelmiş ve burada devlet erkanı tarafından karşılanmıştı. Daha sonra kulüp tesislerini gezen köylüler ardından Trabzonspor’un o dönem ki maçlarını da Hüseyin Avni Aker Stadından izlemişlerdi. Hayranı oldukları kulübün bu şekilde kendilerine yardım etmelerine de köyün 120 haneli nüfusu büyük minnet duyduklarını kaydettiler.