İstanbul Çağlayanda görülen şike davasının 19. Duruşmasında Fenerbahçeli Ali Koçun davayı takip eden Trabzonlu gazeteciler Ali Savaş ve Ali Kemal Yazıcıya yönelik saldırısını taraftar sert bir dille eleştirdiler. Trabzonspor Taraftarlar birliği başkanı Adem Söğüt,
“Trabzonun onurlu gazetecileri Ali Savaş ve Ali Kemal Yazıcıya yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bizler Ali Koçun böyle bir şeyi yapmadan önce 30 kez düşünmesini istiyoruz. Bu tarz bir saldırıya kesinlikle sessiz kalamayız. Bu saldırı aslında Trabzonspor yönetiminin zafiyetinden oluşmaktadır. Yoksa bu insanlar bu cesareti nereden alıyorlar” dedi.





Aziz Yıldırmın sağlık durumuna da değinen Söğüt, “Sağlığı gerçekten kötüyse hastanede yatmasına bir şey demeyiz ancak doktorunun da kulüp yöneticisi olması düşündürücüdür. Her ne kadar Fenerbahçeye düşman olsak ta kimsenin cezaevinde ölmesini istemeyiz” şeklinde konuştu.

Söğüt, “UEFA Pazartesi günü kararını açıklayacak. Ancak birkaç ay önce kupanın bize verileceğine kesin gözüyle bakarken artık buna pek inanası gelmiyor” ifadelerini kullandı.