61SAAT SPOR SERVİSİ

Başkan Orman hakem hataları ile ilgili soruya ‘Trabzon’u 10 kişi de yenerdik. Quaresma'dan kırmızı kartlık ne var’ diyerek, ‘’Beşiktaş ile alakalı bir hakemleri etkileme, algı operasyonu yapılıyor. Ben buna müsaade etmem. Zannedersiniz ki, Beşiktaş mağluptu da öyle döndü. Biz 10 kişi de Trabzon'u yenerdik. Bunu götürüp de biz bilmem ne yapıyor muşuz gibi yapanları kınıyorum.’’ İfadelerine yer verdi.
 
Bunun üzerine Trabzonsporlu yöneticilerden Nevzat Aydın ve Gökhan Saral sosyal medya hesabı üzerinden Orman’ın açıklamalarına tepki gösterdi.
 
NEVZAT AYDIN, ‘BUNU NE YAZIK Kİ BİLEMEYECEĞİZ’
 
Twitter’de Orman’ın ‘Trabzon’u 10 kişi yenerdik’ açıklamasının altına cevap yazan Nevzat Aydın, Quaresma’nın kırmızı karttan atılmamasına gönderme yaparak, ‘’Ne yazık ki bunu hiç bilemeyeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.
 
GÖKHAN SARAL, ‘HAKSIZ PUAN İÇİNİZE DERT OLMUŞ’
 
Gökhan Saral ise, ‘Başarı dediğinizin altında nar var ki bu baskı size sürekli kendinizi ifşa ettiriyor sayın Orman. Quareasma’da kırmızı kartlık ne olmuş. Biz Trabzonspor’u 10 kişi de yenerdik. Sanki gerideydik gibi garanti sözler. Bu ne özgüven, kime bu güven? Trabzonspor eksik kadroyla sizi evinizde hapsetti. Birileri size kalkan olmuş, haksız puan içinize dert olmuş. Bir basına yasak! Bir hata yaptım yasak yanlıştı. S.Eba lider başkandı, saygındı. Sonu. 61 beden elbiseye herkes özenir fakat bazılarına sizin gibi bol gelir. Trabzonspor’un tarihini size Akyazı’da alıntei hatırlatmak sözümdür’’ ifadelerine yer verdi.