61SAAT ANALİZ - ONUR ÇAĞILCI

Bu sezon ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Trabzonspor istikrarsız görüntüsüyle taraftarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Lige şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor bu hedefinin oldukça gerisinde kaldı.

Ligde aldığı istikrarsız sonuçların ardından 6. sıraya adeta demir atan Karadeniz fırtınası Avrupa kupalarına katılma mücadelesinde de geride kalmış bulunuyor.

Ligin 26.haftasında ki derbide lig lideri Galatarasay'ı Hüseyin Avni Aker stadyumunda 2-1 yenmeyi başaran ve rakiplerine 'bu ligde bende varım' diyen Trabzonspor geçtiğimiz hafta ligin rahat takımlarından Gençlerbirliği karşısında yenilmekten 90. dakikada kurtuldu.

Hal böyle olunca Trabzonspor taraftarı takımın bu dengesiz ilerleyişinden teknik heyet ve futbolcuları sorumlu tutarak, "bir haftamız diğerine uymuyor ayarımız yok" diyerek tepki göstermeye başladı.

Sezonun kalan bölümünde Avrupa kupalarına katılmak için kalan maçlarını kazanmak zorunda olan Trabzonspor önünde ki Bursaspor ve İstanbul Başakşehir Spor ile kıyasıya bir rekabete içinde olacak.

Ligin 31. haftasında Avrupa kupaları yolunda ezeli rakibi Bursaspor ile Avni Aker'de kader maçına çıkacak Trabzonspor için bu mücadele ligin en önemli maçı durumunda.

Fakat Bursaspor maçına kadar oynayacağı maçlardan en iyi skorla ayrılmayı planlayan Trabzonspor bu hafta sahasında ligin yeni lideri Beşiktaş ile karşılaşacak.

Bu sezon taraftarına yaşattığı hayal kırıklığını bir nebze olsun dindirmek isteyen Trabzonspor derbi mücadelesini kazanarak taraftarını mutlu etmek istiyor.

Pazar günü ligde Beşiktaş ile derbi mücadelesine çıkacak Trabzonspor'da yönetim, takımın 'ayarsız' sonuçlarına karşılık taraftarı sahaya çekmek için bilet fiyatlarında önemli ölçüde indirim yaptı.

Taraftarın tribünleri doldurmasını isteyen yönetim bilet fiyatlarını şu şeklide açıkladı:

Kale Arkası: 10,00 TL Maraton (Tüm Bloklar): 25,00 TL Kapalı Tribün A-D-E-H Blok: 50,00 TL Kapalı Tribün B-C-F-G Blok: 60,00 TL VIP Tribün: 150,00 TL