61SAAT SPOR SERVİSİ

LİG BİTER KONGREYE GİDER..!


Trabzonspor’da özellikle muhalif kanadın merakla beklediği bir şey var, yönetim ne zaman genel kurul kararı olacak. Eskiden çok eskiden yönetimlerin normalin öncesinde genel kurul kararı olması çok istenmezdi, nasıl olsa yönetimde birileri var diye pek sıcak bakılmaz, ihale bize kalır diye kaçak güreşilirdi. Ancak, şimdi öyle değil. Benzetmek biraz ağır gibi olacak ama yönetimin dışında bazı gruplar aç kurtlar gibi pusuya yatmış genel kurul kararı ne zamana alınacak bekliyor. Eeeee, artık Trabzonspor’da; Sosyal ve siyasal rant var. Maddi rantı demiyoruz, Trabzonspor’un sırtından böyle bir kazanım elde edeceğini sanan vardır sanmıyoruz! Muhtemelen o ki, Trabzonspor’da yönetim Mayıs ortasında ya da sonunda genel kurul kararı alacak gibi. Bu konuda bütün yönetim kurulu üyelerinin belli bir ittifakı var. Mayıs ayı genel kurulları genellikle, camiada istenen genel kurullardır. Zira Aralık-Ocak ayı genel kurulları ligin ortasında olunca, göreve gelen yönetimler transfer konusunda çok sıkıntıya düşüyorlardı. Mayıs genel kurulunun her türlü faydasının olduğunu yıllarca Özkan Sümer savunmuş, kabul görmüştü. Hacıosmanoğlu yönetimi de bir Mayıs genel kurulunda gelmemişmiydi. Şimdi, yine Mayıs ayında genel kurul kararı alabilir. Hadi herkesin gözü aydın. Niye mi çoookkkk başkan adayı var çoookkkkk…

HUZURLARINIZDA İŞTE BAŞKAN ADAYLARI!

Trabzonspor’da bir Mayıs genel kurulu olsun, eğer başkan adaylığı enflasyonu yaşamzassa biz bu mesleği bırakacağız. Bu kadar iddialı konuşuyoruz. Zira, kulübün mali açıdan iflas ettiği söylense de Trabzonspor’un sosyal rantı var al benisi hala var ve hala daha bu anlamda cazibe merkezi. Bir de İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan adayı olduğu anda bir çok kişi bu anlamda cesaret elde etti. Hacıosmanoğlu’nun başkanlık yaptığı yerde evelallah biz de yaparız diye cesaretlendiler. Şimdi, Trabzonspor’a Trabzon’dan başkan adayı olmayı düşünenlere bakalım.

Hayrettin Hacısalihoğlu: Büyük bir desteği arkasına aldı. Artık yönetimleri yapmak onlara klavuzluk etmekten yoruldu ben başkan adayı olur davulu da tokmağı da ben boynuma asarım diyerek, yola çıktı. Çok ciddi destekçileri var.

Celil Hekimoğlu: Akıllı, istikrarlı ve de planlı çalışanlardan biri. Çok ilginç projeleri var. Ekibi de diri ve canlı. En donanımlı isimlerden biri.

Emin Kahraman: Hacısalihoğlu ile Hekimoğlu’na karşı olabilecek genel kurul üyelerini kendine yönlendirerek başkan adayı olabileceğini tahmin ediyor.

Naci Orhon: Özellikle şehir içindeki akil bazı duayenler O’nu ikna etmeye çalışıyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Artık hiçbir zaman ikinci adam olmam diyerek sahaya inebilir.

Serdar Bali: Bu kez artık sıra bana geldi diyenlerden.

Bu isimler Trabzon’dan kafasında başkan adaylığı olanlar.

Eeee bir de tabi, Trabzon dışından adı başkanlığa geçenler var ki, onlar da sahaya inerse, her halde yönetim kurulu üyelikleri “Rus Pazarına” kadar düşecek.

O zaman, yolun açık olsun Trabzonspor.

OKU ve YORUMLA ==> http://www.61saat.com/politik-gugum/politik-gugum-h181791.html

LİG BİTER KONGREYE GİDER..! Trabzonspor’da özellikle muhalif kanadın merakla beklediği bir şey var, yönetim ne zaman genel kurul kararı olacak. Eskiden çok eskiden yönetimlerin normalin öncesinde genel kurul kararı olması çok istenmezdi, nasıl olsa yönetimde birileri var diye pek sıcak bakılmaz, ihale bize kalır diye kaçak güreşilirdi. Ancak, şimdi öyle değil. Benzetmek biraz ağır gibi olacak ama yönetimin dışında bazı gruplar aç kurtlar gibi pusuya yatmış genel kurul kararı ne zamana alınacak bekliyor. Eeeee, artık Trabzonspor’da; Sosyal ve siyasal rant var. Maddi rantı demiyoruz, Trabzonspor’un sırtından böyle bir kazanım elde edeceğini sanan vardır sanmıyoruz! Muhtemelen o ki, Trabzonspor’da yönetim Mayıs ortasında ya da sonunda genel kurul kararı alacak gibi. Bu konuda bütün yönetim kurulu üyelerinin belli bir ittifakı var. Mayıs ayı genel kurulları genellikle, camiada istenen genel kurullardır. Zira Aralık-Ocak ayı genel kurulları ligin ortasında olunca, göreve gelen yönetimler transfer konusunda çok sıkıntıya düşüyorlardı. Mayıs genel kurulunun her türlü faydasının olduğunu yıllarca Özkan Sümer savunmuş, kabul görmüştü. Hacıosmanoğlu yönetimi de bir Mayıs genel kurulunda gelmemişmiydi. Şimdi, yine Mayıs ayında genel kurul kararı alabilir. Hadi herkesin gözü aydın. Niye mi çoookkkk başkan adayı var çoookkkkk… HUZURLARINIZDA İŞTE BAŞKAN ADAYLARI! Trabzonspor’da bir Mayıs genel kurulu olsun, eğer başkan adaylığı enflasyonu yaşamzassa biz bu mesleği bırakacağız. Bu kadar iddialı konuşuyoruz. Zira, kulübün mali açıdan iflas ettiği söylense de Trabzonspor’un sosyal rantı var al benisi hala var ve hala daha bu anlamda cazibe merkezi. Bir de İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan adayı olduğu anda bir çok kişi bu anlamda cesaret elde etti. Hacıosmanoğlu’nun başkanlık yaptığı yerde evelallah biz de yaparız diye cesaretlendiler. Şimdi, Trabzonspor’a Trabzon’dan başkan adayı olmayı düşünenlere bakalım. Hayrettin Hacısalihoğlu: Büyük bir desteği arkasına aldı. Artık yönetimleri yapmak onlara klavuzluk etmekten yoruldu ben başkan adayı olur davulu da tokmağı da ben boynuma asarım diyerek, yola çıktı. Çok ciddi destekçileri var. Celil Hekimoğlu: Akıllı, istikrarlı ve de planlı çalışanlardan biri. Çok ilginç projeleri var. Ekibi de diri ve canlı. En donanımlı isimlerden biri. Emin Kahraman: Hacısalihoğlu ile Hekimoğlu’na karşı olabilecek genel kurul üyelerini kendine yönlendirerek başkan adayı olabileceğini tahmin ediyor. Naci Orhon: Özellikle şehir içindeki akil bazı duayenler O’nu ikna etmeye çalışıyor. Yusuf Ziya Yılmaz: Artık hiçbir zaman ikinci adam olmam diyerek sahaya inebilir. Serdar Bali: Bu kez artık sıra bana geldi diyenlerden. Bu isimler Trabzon’dan kafasında başkan adaylığı olanlar. Eeee bir de tabi, Trabzon dışından adı başkanlığa geçenler var ki, onlar da sahaya inerse, her halde yönetim kurulu üyelikleri “Rus Pazarına” kadar düşecek. O zaman, yolun açık olsun Trabzonspor.

OKU ve YORUMLA ==> http://www.61saat.com/politik-gugum/politik-gugum-h181791.html